Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Verzenden en retourneren 

Verzenden:
Alle bestellingen die voor 23:59u ’s nachts geplaatst en betaald zijn verzend ik de eerstvolgende werkdag. Je kunt er dus vanuit gaan dat je bestelling snel verstuurd wordt, en dus (hopelijk) snel bij je binnen is!

Ik verzend alle bestellingen met PostNL, waarbij ik gebruik maak van MyParcel. Hele kleine bestellingen worden verstuurd in een envelop. Voor de rest probeer ik alle bestellingen die in de brievenbus passen als brievenbuspakketje te versturen.

Voor de levertijd ben ik afhankelijk van PostNL. Binnen Nederland betekent dat in 99% van de gevallen dat je bestelling de dag na verzending in huis is.

Als je bestelling als (brievenbus)pakket verstuurd wordt, ontvang je na verzending automatisch een mail met een track & trace-nummer, waarmee je je bestelling kunt volgen. 


Retourneren:
14 dagen na ontvangst mag u uw bestelling annuleren. Na annulering heb je nog 14 dagen om de producten retour te sturen. Je krijgt in het geval van een volledige retour, het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd ( alleen de verzendkosten van jouw thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening).

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, is het de bedoeling dat je het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking terugstuurt. Verpakkingen mogen niet geopend zijn. Alle artikelen dienen dus ongebruikt en schoon geretourneerd te worden.


Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met mij opnemen via info@baby-adventure.nl. Ik zal vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten, mits het product door mij op tijd in goede orde retour ontvangen is.

Let op:
Producten die op maat voor je gemaakt zijn, zijn uitgesloten van retournering. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief. (Hieronder vallen ook op maat geknipte stukken draad).

 

© Copyright 2019 

Baby adventure is de webwinkel voor (zelfgemaakt) bijtspeelgoed en meer!


Telefoon: 0615646811
Email:       info@baby-adventure.nl