Baby & Kids Adventure

Veiligheid

De veiligheidsopmerkingen op deze pagina zijn er voor de zekerheid. Zolang de siliconen kralen “normaal” gebruikt worden kunnen ze eindeloos meegaan. Maar aangezien niet alleen baby’s bijten maar ook grotere kinderen is het belangrijk om de veiligheidsregels hieronder goed door te nemen:

Over het product : siliconen kralen
Ik koop mijn siliconen kralen rechtstreeks bij de fabrikant. Alle producten die ik koop bij de fabrikant zijn uitvoerig getest op de aanwezigheid van schadelijke stoffen. Alleen de producten die hier goed doorheen komen verkoop ik. Er kan dus 100% veilig op gekauwd worden.

Siliconen zijn erg flexibel, stevig, gemakkelijk schoon te houden, veilig en is te verkrijgen in heel veel soorten en maten! De siliconen kralen zijn in eerste instantie gemaakt voor baby’s maar een aantal artikelen zijn ook geschikt voor de stevige bijters. Bij de stevige bijters is het belangrijk om de producten regelmatig te controleren op beschadigingen.

Bevestig een speelkoord of speelkoord altijd ergens aan, zodat er niet direct op de sluiting gebeten wordt.

Kinderkettingen zijn voor kinderen van 3 jaar en ouder. Ook deze kettingen moeten regelmatig gecontroleerd worden.  

Ik heb veel tijd en geduld besteed aan mijn instructies om veilig te rijgen. Toch is het belangrijk om artikelen alleen onder toezicht te laten gebruiken. De instructies zijn er puur om klanten op weg te helpen, maar uiteindelijk is het eindresultaat je eigen verantwoordelijkheid. Ik kan dus niet aansprakelijk gesteld worden voor het eindresultaat. Als je twijfelt over je zelfgemaakte product, begin dan opnieuw! Zorg ervoor dat uw kind niet in aanraking komt met ondeugdelijk geregen producten of losse kralen.

LET OP! Geef een speenkoord of bijtring niet mee naar bed.

**Een speenclip mag maximaal 22cm lang zijn (speenclip niet meegerekend). Dit zodat het niet om de nek van uw kindje verstrikt kan raken.

Baby & Kids Adventure is de webwinkel voor (zelfgemaakt) bijtspeelgoed en meer!


Telefoon: 0615646811
Email:       info@baby-adventure.nl

© Copyright 2019