Baby & Kids Adventure

Algemene veelgestelde vragen

Staat jouw vraag er niet tussen? Dan mag je altijd contact opnemen via
-info@baby-adventure.nl
-Facebook
-Instagram
-Whatsapp

Siliconen kralen en hangers
Alle siliconen materialen zijn BPA vrij. De kralen zijn niet chemisch want ze worden gemaakt vanuit silicium-(kiezel-) en zuurstofmoleculen. Siliconen producten zijn in principe dus een natuurlijk product. Dus al lijken de siliconen op plastic, dit is het dus niet!

* Weetje - Na zuurstof is silicium het meest voorkomende element in de aardkorst. Meestal is dit in de vorm van kwarts (in het klein is dit gewoon zand), waar vervolgens puur silicium uit gewonnen wordt. Van deze grondstof worden verschillende materialen gemaakt, waaronder dus siliconen producten.

Voordelen van siliconen producten:
-Siliconen kunnen lang mee, en blijven er als nieuw uit zien.

-Siliconen bevatten geen schadelijke stoffen als BPA, weekmakers (ftalaten), lood of pvc.

-Siliconen zijn niet poreus, waardoor het een heel hygiënisch materiaal is.


*Weetje - Alle materialen die ik gebruik hebben meerdere chemische testen doorstaan.


Twijfel over een product:
Mocht u een product van mij hebben ontvangen wat ik heb geregen en mocht het overhoop tóch gebeuren dat er ergens een draadje losraakt? Dan mag u contact opnemen door middel van een email te sturen naar info@baby-adventure.nl. U kunt daarna het product aan mij terugsturen, en dan zal ik het voor u repareren Ik vind het belangrijk dat mijn producten volledig veilig zijn.

Heeft u zelf een artikelen geregen en vertrouwd u, uw zelfgemaakte product niet? Dan is het verstandig om een nieuw koord te kopen en de artikelen opnieuw te rijgen. Ik ben niet aansprakelijke voor ondeugdelijke zelfgemaakte producten omdat ik het eindproduct niet zelf hebt gemaakt en gecontroleerd.

 

Materialen
Alle materialen zijn gemaakt van siliconen met uitzonderen van de artikelen waar ‘hout’ bij staat. Siliconen kralen worden alleen geproduceerd in China. Veel van mijn leveranciers bieden dan ook hun artikelen aan via AliExpress (dit is daar heel gebruikelijk). Ik heb al mijn leveranciers met zorg geselecteerd en heb al langere tijd persoonlijk contact met hen. (Ik koop mijn producten dus rechtstreeks bij de fabrikant in) Van allemaal heb ik de certificaten mogen inzien waaruit blijkt dat de producten geen schadelijke stoffen bevatten en dat ze zijn goedgekeurd volgens Europese en internationale normen

Kleuren
Als kleuren precies dezelfde naam hebben, en er in de beschrijving van een artikel niets staat over kleurafwijkingen, kunt u er vanuit gaan dat de kleuren hetzelfde zijn. De reden voor eventuele kleurverschillen is, dat ik bij verschillende leveranciers bestel, en deze hun kleuren helaas niet volledig op elkaar afgestemd hebben.

Als kleuren op de foto's verschillend lijken te zijn, komt dat doordat de foto's op verschillende momenten gemaakt en bewerkt zijn.

Producten schoonmaken
De producten die volledig van siliconen zijn gemaakt kunnen gemakkelijk in een sopje worden schoongemaakt. Laat houten onderdelen niet te vaak heel nat worden. Wilt u een product ontsmetten (bijv. in het geval van een koortslip)? Dan zou ik een sopje maken met dettol en dit na de tijd goed naspoelen.


Veilig bestellen

Ik sta overal netjes ingeschreven, je hebt bij mij de keuze uit verschillende betaalmethoden waarvan sommige ook kopersbescherming bied.

Ik ben een eenmanszaak, u heeft altijd direct contact met mij. Ik probeer snel te reageren en vind service en klantgerichtheid erg belangrijk.Verzenden

Ik verzend met DHL. Omdat ik de verzend- en verpakkingskosten graag zo laag mogelijk wil houden, verzend ik de producten zoveel mogelijk met brievenbuspost.

De uiteindelijke verzendkosten zijn afhankelijk van het gewicht van je bestelling. Als u een erg kleine bestelling wilt plaatsen kunt u dit persoonlijk bij mij bestellen. Dan kan ik uw bestelling verzenden met postzegel, dit is online via de website niet mogelijk.

Baby & Kids Adventure is de webwinkel voor (zelfgemaakt) bijtspeelgoed en meer!


Telefoon: 0615646811
Email:       info@baby-adventure.nl

© Copyright 2019