Baby & Kids Adventure

Disclaimer

De website van Baby Adventure is met grote zorgvuldigheid opgezet, maar het kan zijn dat niet alle informatie op deze website actueel, juist en/of volledig is.


De inhoud van deze website is slechts ter informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie (bijvoorbeeld tariefinformatie) worden ontleend. Uitzonder hierop vormen de algemene voorwaarden van Baby Adventure (Deze gelden op alle producten en diensten van Baby Adventure).


Alle informatie op de website kan ten alle tijd door mij verbeterd of gewijzigd worden. Geen enkele tekstuele of grafische weergaven van deze website mag worden:
x verveelvoudigd
x openbaar gemaakt worden (in welke vorm of welke wijze dan ook)
x Opgeslagen in een geautomatiseerd (gegevens)bestand

Tenzij hier voorafgaan schriftelijke toestemming van Baby Adventure is afgegeven!

Alle artikelen heb ik zo goed mogelijk proberen weer te geven. Het kan alleen voorkomen dat de kleur van een artikel anders oogt dan op de website. Dit kan onder andere komen door beelscherminstellinge.


Op deze website worden tips & tricks gegeven voor het veilig rijgen en knopen van producten. Baby Adventure is niet aansprakelijk voor gevaarlijke problemen of situaties die optreden bij het gebruik door de klant zelf geregen artikelen. Houd je aan de genoemde veiligheid regels die bij de uitleg staat en voorkom op deze manier gevaarlijke situaties. Neem nooit genoeg met een ‘ondeugdelijk’ geregen artikel.


Als u als ondernemen artikelen verkoopt die van deze website afkomen, is het uw eigen verantwoordelijkheid om te voldoen aan de geldende normen.

 

Baby & Kids Adventure is de webwinkel voor (zelfgemaakt) bijtspeelgoed en meer!


Telefoon: 0615646811
Email:       info@baby-adventure.nl

© Copyright 2019