Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Jeltine Nijdam 


Ik ben Jeltine, 23 jaar, moeder van 1 jongen en het gezicht achter Baby Adventure. Ik ben opgeleid tot maatschappelijk dienstverlener en doe dit werk ook naast mijn webwinkel.

Ik heb altijd al mijn eigen bedrijfje willen hebben, eigen baas kunnen zijn en mijn eigen ideeën tot uitvoer kunnen brengen. Heel lang heb ik gezocht naar iets wat bij mij zou passen. Ik ben toen ook begonnen met de cursus: opvoedcoach met in gedachte dat ik hier een eigen bedrijf in zou gaan opstarten. Al snel kwam ik er achter dat ik de informatie interessant vond maar dit niet mijn ding zou zijn om een eigen bedrijf in te starten.

Tijdens mijn zwangerschap kwam ik in aanraking met de siliconen kralen. Ik had een speenkoord gekocht en begon me af te vragen of ik dit zelf ook kon maken. Zo gedacht, ben ik gaan zoeken op internet en kwam ik erachter dat er heel veel manieren werden aangeboden op internet. Maar welke manier was nou de beste? Ik ben op onderzoek uitgegaan en heb vele manieren geprobeerd. Uiteindelijk heb ik de manier gevonden waarvan ik vind dat het de beste is (Kijk tussen Tips & Tricks).

Tijdens mijn onderzoek naar de verschillende manieren van rijgen kwam ik erachter hoeveel soorten en maten kralen er waren. Zoveel producten, zoveel kleuren en vormen zoveel dingen waar je zoveel leuke dingen mee kon maken. Ik ging mij er steeds meer in verdiepen. Wat kon ik met deze kralen? Waar zijn deze kralen te koop? Hoe worden de kralen gemaakt? Het begon met het bestellen van 10-tallen kralen maar dat werden al snel honderden kralen en uiteindelijk zelfs duizenden kralen. Ik was helemaal in mijn element met de producten en wilde dan ook steeds meer. Mijn vriend kwam uiteindelijk met het idee om mijn eigen webwinkel op te starten. Nog niet eerder had ik stilgestaan bij het idee dat ik ook een eigen webwinkel zou kunnen beginnen, maar ik was gelijk enthousiast. We zijn dan ook gelijk begonnen met het uitzoeken van fabrikanten, producten, en een website etc.

Ik heb veel onderzoek moeten doen en heb veel uren in het voorbereiden van mijn eigen webwinkel gestoken, maar nu ben ik meer dan tevreden over mijn eigen bedrijf: Webwinkel Baby Adventure.

Ik hoop in de toekomst alleen maar meer uit te kunnen breiden. Meer soorten kralen, meer verschillende kleuren, meer producten. En uiteindelijk hoop ik dan ook dat ik mijn eigen kralen met eigen kleuren mag en kan gaan produceren.

Ik ben erg gericht op klanttevredenheid en service. Ik probeer al mijn producten z.s.m. te versturen, vragen buiten kantoortijd te beantwoorden, en ik los het liefst problemen al op voordat ze zijn ontstaan.

Ik hoop je nog vaak te mogen verwelkomen in mijn webwinkel!


Mocht je ideeën of suggesties hebben, dan mag je natuurlijk altijd een berichtje sturen!

© Copyright 2019 

Baby adventure is de webwinkel voor (zelfgemaakt) bijtspeelgoed en meer!


Telefoon: 0615646811
Email:       info@baby-adventure.nl